24 – 26 august Guttetur

Klokken nærmer seg halv tre på ettermiddagen og hele gjengen er på plass. (Leif Terje, Egil, Rune, Jarle, Asbjørn, Tor Magnor, Gunnar, Ingve)

Mat og drikke måte på plass, men til alles forundring var ikke drikken på plass. Den sto igjen i Sandnes, i bilen til Larsen.

Leif Terje og Asbjørn hev seg i bilen og turen gikk til polet i Mandal. Heldigvis var der noe drikke i hytten, så vi andre kom godt igang.

Når drikken var på plass var matgilde igang. Det ble servert reker, fiskepudding og alt tilbehør. Vigi hadde selvsagt med seg egen meny (Kyllingsalat).

utover kvelden ble det mye drikking og rauaradel, men vi ble til slutt så noelunden enige. Alle ble plasserte i hver sin seng, mens Leif Terje ikke komm lenger en til sofaen.

På lørdagsmorning serverte Larsen speilegg med full pakke til alles tilfredshet.

Etterpå tok alle seg en tur til Båly for å se den undersjøiske restauranten unntatt Vigi som aldri dykket opp på lørdagen. Vi fikk også besøkt hotellet og baren.

I hytten benket vi oss til fremfor TV, og på programmet stå Sandnes Ulf – Viking. Hadde litt problemer med fjernsynet, så Vigi forsvant til sin egen hytte. Der virket TV en helt perfekt. Vi ble veldig fornøyd med resultatet, så det ble veldig lett å få i stand middagen. (Helstekt svinefilet med bacon og stekte poteter og grønnsaker).

Det ble tidlig kveld på Solgløtt. Leif Terje inntok sofa med skriveblokker for å notere hvem som gikk på dassen om natten.

Søndag etter frokost ble det fort hjemreise lengsel. Hele gjengen hadde konklusjonen klar VELYKKET.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg inn en kommentar