Grunnesundholmen og Ulvunds på lørdag

Vi ankom Solgløtt fredag kveld og foreldrene hadde middag klar til oss. Det var kjempe godt. Om kvelden var det så varmt at vi ikke visste hvor vi skulle gjøre av oss!
Foreldrene fikk sett bildene av pinsehelgen i Danmark og vår fantastiske ferie i Bulgaria sammen med fam Hess-Laugaland.
På lørdag ble det hjemreise for besteforeldrene og vi gjorde oss klar for en båttur ti Kåfjord for å besøke Ulvund-familien.

På kaien traff vi Kåre og Anne Brit i den nye båten. De skal være her i tre uker nå. Vi satte kursen mot Kåfjord og det var litt store bølger på det åpne havet, så vi gikk innaskjærs.

Avtalen var å treffe Sindre og de på en nydelig holme nær Hille (Grunnesundholmen?).

Alba og Martha badet i ca. 20 varmegrader i vannet og det var 24 grader i skyggen. Aasmund og de andre «voksne» var også modige og badet, mens vi «unge voksne» var noe feigere…

Vi koste oss med jordbær og solte oss. På veien mot hytta til Ulvundene kjørte Sindre «Berita 2».

Vi kjente ikke oss igjen i den nye hytta deres, den har blitt så stor og enda koseligere. Vi fikk noe å drikke, så noen som sto på vannski og vendte tilbake. Etter 15 min var vi på kaien igjen. Det har vært en perfekt Solgløttdag!

20110731-115746.jpg

20110731-072509.jpg

20110731-072538.jpg

Legg inn en kommentar