Høsten har kommet til Solgløtt

Da er definitivt høsten kommet til Solgløtt. Francis og jeg er nede en siste tur før kong Vinter melder sin ankomst og definitivt gjør det vanskeligere å være her, uten vann.

Det er folk i mange hytter: Birkeland-brødrene er her begge to. Slo av en prat med dem igjen. De har planer om både parkeringsplass, strøm og vann. Og mer bruk av hytta. Borgen er også på plass og Kåre. Skrigå glimrer med sitt fravær. På evighetsprosjektet foran er det selvfølgelig terrassebygging underveis. Mye aktivitet fortsatt, slik det skal være her.

Det som nå gjenstår er å lese av vannmålerstanden (00084) for å sende den inn til kommunen senere. Vannet blir tappet av etter instruks i den gamle hytteboken. Kjøleskap og matbod skal tømmes for sesongen. Trump tas hjem – han skal ikke være her og beskytte oss når hytta er vinterstengt.

Vi har også installert temperaturstyringssystem for noen uker siden. For å varme opp hele hytta fra 10 til 23 grader trenger vi faktisk hele 12-14 timer, så det er mye tid spart i frysing. I tillegg til at vi neppe trenger ved når vi øker temperaturen lang tid på forhånd.

Legg inn en kommentar