Vi tviholder på sommeren

Francis hadde kontor på Ålgård på fredag, så vi dro tidlig til vårt lille paradis. Og kom ned til regn og flom i Kristiansand, men det slo radikalt om til lørdagen, som ble skikkelig sommer. Vi fikk testet båten, og tok turen innaskjærs bort og utaskjærs hjem igjen til Mandal. På Cutters Alti ble jeg skamklipt 🙂 på sommerlig vis. Francis fikk til og med badet på Reme-stranden og skrøt av at det var varmt i vannet, som en ekte nordmann når hun sikkert i realiteten holdt på å bli lammet av temperaturen.

Med Fabian i Madrid og Alba i Oslo er vi alene på hytta. Og har entret en ny fase, som vi trodde skulle bli vanskelig, men barna har det så fint i hver sine hovedsteder at vi ser på det som en skikkelig opptur.

Det som gjør oss litt melankolske er ikke dette, men følelsen av at selve livsstilen er på hell. Vi lever i en tid med store endringer. Hvem vet vi «vanlige folk» unnes en slik luksus i en energifattig og grønn framtid.

Søndagen ble en like flott tur, denne gangen til Farsund og kort innom Frode. Men der hadde de akkurat reist hjem, så det ble bomtur. Francis badet igjen på brygga der, da. Så vi fikk en fantastisk soldag igjen.

Legg inn en kommentar