Terrassen

Avbrutt prosjekt

Vi kom ned med mål å bytte noen råtne terrassebord og vaske vekk grønske. Vi fikk et typisk eksempel på hvordan ting baller på seg.

Denne helgas sang 🙂

Det viser seg at byggmester Foss fra Lyngdal, for ca. 20 år siden har lagt terrassebordene tett-i-tett. Faktisk så tett at da jeg skulle bytte ett terrassebord så måtte det hamres ned. Det kan neppe være beste praksis, for det var utrolig fuktig under/mellom bordene. I skjøtene var det som våt papp. Så vi bestemte oss for å utsette dette prosjektet til etter påske og gjøre det skikkelig. Vi bytter alle de eldste bordene like etter påske, både innerst og i midtlaget. Ytterst har tyskeren som gjorde det laget glipe. En annen ting: På endene har de brukt stubber på 10 cm, det er heller ikke beste praksis.

Ingen vits i å flikke på dette

Så vi går over til å vaske resten av terrassen. Heldigvis har terrassebord gått ned i pris fra fjorårets pristopp og mangel på trevarer. Pr. i dag koster det 19,90 kroner pr. løpemeter.

Ferdigstilt første del av prosjekt vinterhytte

Et annet lite prosjekt vi har er å få gjort hytta bedre egnet til å være her om vinteren. Kanskje ikke når det er kaldest, men i alle fall når det er plussgrader. Ovnen er oppgradert fra 1kW til 2kW, som vil være nok til å kunne varme opp hytta på 12 timers varsel. Ovnen kan selvfølgelig fjernstyres.

Søndagen gikk med til å vaske resten av terrassen. Mangler fortsatt annekset, men det er fort gjort. Tar det neste gang, vi er tom for terrassevask og stykket ut mot havet ble vasket uten. Det kom ut mye grønnske likevel med kun mekanisk vask.

Legg inn en kommentar