Langhelg tidlig mai

Båtplass

Sist helg flyttet vi båten over til plassen vi har fått låne av Urdal. Dessverre tror vi at det ble en liten skrape under båten, da det er et stort skjær utenfor den nye brygga. Du kan fint se det på dronebildet jeg tok over. I framtiden må vi gå ut av båtplassen langs de andre båtene.

Vi kom ned fredag ettermiddag, og på lørdag reiste vi til Vigeland for å kjøpe terrassebord. Knapt var vi kommet tilbake da Kåre kunne meddele at vi nå har fått lov å ta de høyeste bjørkene som vi har i utsikten på Gilje sin eiendom. Dermed var det i gang med motorsagen igjen og terrassen måtte vente.

Vi kom likevel i gang med å rive den gamle «midtterrassen». Mor og far kom ned på søndag og ble her til mandag. Det var veldig kjekt. De hadde med pølser, så vi spiste dette med hjemmelaget potetmos og salat. Mens mor gikk på besøk til fru Urdal så kom han opp til oss på besøk. Veldig kjekt å hilse på ham. Jeg legger med noen flyfoto over området, bl.a. for å vise hvordan utsikten nå er uten de høye trærne. Vi er veldig fornøyde. Det ble mer åpent og fint, ser mer sammenhengende sjø når vi kikker ut.

Legg inn en kommentar