Pinse 2024 med knallvær

Dette har vært som å være i Syden. Vi reiste ned på 17. mai og var til mandagen i pinsehelgen. I går var vi en tur hos Frode og gjengen. Strengt tatt bare Jane og Mille 🙂 Vi traff og på Kari og Pekka. Turen gikk selvfølgelig med båt, utaskjærs bort og innenfor øyene tilbake igjen. Solfaktor 50-vær og Panamahatt 🙂

I dag (mandag) har jeg fikset to av båtløkkene. Etter vi skiftet båtplass. har disse ikke vært riktig lengde. Så de blå framme er nå skiftet og tilpasset med fine nye hvite. Mangler en bak, da.

Kartplotteren har nok sett sine beste dager. I fjor viste den tendenser til å starte. Året før startet den av og til, og i år er den helt død. Så jeg har fjernet den. Jeg erstatter den nok med en slags 3D-printet plate, kanskje også et stativ for nettbrett. Så kan vi kanskje kjøre Skippo på dette. Eller så må vi se oss om etter en ny.

Vi er ellers ute i lånebil. Nøyaktig lik den gamle blå Teslaen 🙂 Den nye bilen er på verksted for å fikse lydanlegget. Alt i alt har det vært en usedvanlig solrik helg på Solgløtt.

Legg inn en kommentar