Dyreparken


Etter frokost bar det avsted til Dyreparken. Både små og store gledet seg. Marita ble igjen på Solgløtt for å slappe av. Vi fikk se når de matet løvene, geitene ble utforsket, tømmerrenna ble en god opplevelse, di små fikk teste klatreferdighetene, vi var på sjørøvertokt med den sorte enke, vi kjørte traktor og tog, ble halvkvalme etter runder i tekoppene, vi besøkte husene til tante Sofie, politimester Bastian, Pølsemakeren og fikk se hvor røverne må overnatte hvis de har vært slemme, Julius og vennene var også i storform. Det har vært en uforglemmelig dag i Kristiansand. Når vi kom tilbake på hytta hadde Marita laget hjemmelaget pizza, ryddet i hytten og dekket flott bord med blomster. Dette var stas både for slitne foreldre og sukkerhøye barn. Nå sitter vi og venter på at Erlend og Vidar skal komme tilbake med dagens fangst etter timer på sjøen. Vi skal også avslutte kvelden med oste/bær kage som Marita har laget. NAMNAM

2 thoughts on “Dyreparken

  1. høres ut som dere har det kjekt. Flott basseng dere har kjøpt. Er spent på fiskerene. Kos dere videre og hils de andre.stor klem til gull ungene.

  2. Det høres ut som dere har det storveis. Dyreparken er kjekt. Jeg hadde egentlig ikke kommet på å sjekke Solgløtt-bloggen, men plutselig er det tre artikler der, en av dem med bilde inkludert. Kjempekjekt! Håper dere nyter tiden dere har igjen der. Vi kommer innom natt til tirsdag, er dere der fremdeles? Ellers må vi bli enige om nøkler, da vi har lagt igjen PCene og dampvæske m.v. der.

    Masse hilsener fra Praha/Prag/Prague.

Legg inn en kommentar