Påsken 2018

Endelig har vi åpnet Solgløtt. I år ble det senere en vanlig , noe som skyldes en lang og kald vinter.

Vi gjorde et hederlig forsøk søndagen før påske. Meningen var at vi skulle være her til tirsdagen for å gjøre hytta klar til påsken, men slik ble det ikke. Vi måtte gjøre vendereis da vi ikke kom opp til hytta, pga. mye snø og speilglatt. Forsøket endte med et kraftig fall og to vonde knær for min del. Ingve ble stående ved stolpen og kom ikke videre. Heldigvis klarte han stoppe meg da jeg kom glatta , ellers kunne aketuren min endt rett i bilen. Det gikk heldigvis ganske godt .

Vi kom tilbake fredag og der var fortsatt snø , men nå var der heldigvis ikke så glatt. Urdahl hadde måkt og strødd . Godt med gode hyttenaboer.

Snøen forsvant fort . Vi har hatt flott klarvær med sol innimellom , men der har vært kaldt og frost om nettene.

Dagene har gått og vi har slappet godt av. Hatt besøk av Kjellaug og Rolf en kveld. Nina og Bobbas var her på torsdag ettermiddag .
Torsdag kom Orstad familien og vi hadde en flott tur i Furulunden med de på fredagen .

I dag , påskeaften kom resten av familien. Fam Laugaland har vært hos Frode og de på Bjørnestad fra i går og skal være der en natt til.

Dagen i dag har vært helt topp. Stor og små har storkost seg og været har været har vært godt.

Påskeharen har vært på besøk og alle fant påskeegg i år.
Jane og Frode har stått for lekene og i år har de tatt gjengen til nye høyder. Hele gjengen har danset Linedans på terrassen.
Med Jane som instruktør og lærevillige elever syns jeg det gikk veldig bra, men vi kan nok øve litt mer ved en annen andledning.

Vinnerlaget av påskelekene i år ble Linki, Erlend, Maja og Magnus.

Der er nå satt opp vandrepokal , så dette blir spennende i kommende år.

Vi har hatt en kjempedag

😀🐣

One thought on “Påsken 2018”

Legg inn en kommentar