Herlig lørdag 25. september

I dag er det sol og over 20 grader! Solgløtt på sitt beste lever opp til sitt navn.

Denne helga er det kalt inn til ekstraordinært årsmøte for å krangle om nye utbygginger, Lussevikheia. Vi holder oss langt borte. Dokumenter:

Birkeland er forresten her med fire guttunger. D rydder opp etter at de har skiftet kledning på to sider av hytta. Kledningen på resten er ikke så værutsatt. De planlegger å få lagt inn strøm og muligens rydde vekk noen store trær så de kan parkere utenfor hytta. Han nevnte at det «var visst noe om bruk av veien». Han snakket også om å få målt opp tomtene (noe om en stein som skulle ha et grensemerke). Her trenger jeg nok hjelp av generasjonen før, for begynnelsen av 70-tallet er litt lenge siden.

Vi har ellers installert flere fjernstrømbrytere for å kunne regulere varmen opp før vi kommer hit. Badet har fått termostat, i tillegg til stua. Strømmen er historisk dyr og jeg oppdaget en «strømtyv» til her da vi var hjemme. Kunne ikke forstå hva som skrudde seg av og på hele tiden og nå fant jeg synderen: Ovn på toalettet 🙂 Den skal også få temperaturmåler og fjernstyring neste gang. Inntil da får det være 10 grader der.

Ekstraordinært årsmøte i SLV i dag. Styret går inn for «dialog og samarbeid». Andre går inn for å skrinlegge og stanse arbeidet med «Lussevikheia» hyttefelt

Legg inn en kommentar